ПАРАПЕТИТЕ - КАЧЕСТВО и/или ЦЕНА

ПАРАПЕТИТЕ - КАЧЕСТВО и/или ЦЕНА

16 септември 2021

Независимо от вида парапети, които изберете, ние гарантираме висококачествено обслужване, сигурност и естетика. При нас, можете да избирате от: 

 

Стоманени парапети - изключително бюджетен вариант, които може да се използва във всеки тип строителство или архитектурна среда. Характеризират се с лесна обработка и здравина, но не трябва да забравяте, че имат нужда от допълнителни грижи, за да се гарантира якостта и издръжливостта - грундиране, боядисване, прахово боядисване или поцинковане, за да се избегне вероятността от появата на корозия. Тази обработка е нужно да се прави периодично, а нашият професионален екип е насреща. 

 

Алуминиевите парапети са идеално и бюджетно решение, тъй като се изработват от готови елементи, профили, защитна покривка, която гарантира, че материалът няма да оксидира. Достъпността им е обусловена от това, че детайлите не са скъпи, а алуминият е мек метал, който може да се обработва лесно. При избора си на този вид парапет е важно да имате предвид, че детайлите се драскат и деформират лесно. Това определя и фактът, че в Западна Европа почти не се използват за обществени и жилищни сгради.

 

Иноксовите и стъклените парапети са изключително разпространени и предпочитани в Западна Европа и САЩ. Неръждаемите парапети се характеризират със здравина, жилавост, устойчивост във времето, възможност за индивидуални проекти, въпреки по-трудната обработка, което пък гарантира отпечатък от вашия собствен стил и естетично чувство върху дома или обществена сграда. Предлагат се мат, сатениран и огледало. Можете да се свържете с нас, за да ви препоръчваме този вариант, който ще отговаря максимално на изискванията ви. 

 

Стъклените  парапети  са най-луксозните и качествени парапети, които внасят неповторима естетика в дома или сградата. Основата при тях е стъклото, а заглавните части могат да са алуминиеви или иноксови. Основните им предимства са това, че са естетични, красиви, здрави и модерни, създават усещане за уют, простор, изтънченост, а освен това могат да бъдат изработени по изцяло ваш дизайн. Приложение намират в интериорния и екстериорния дизайн - стълбища, площадки, тераси, веранди и др. Качественото им изпълнение и монтиране е грижа на “Рейлингс” ЕООД. 

 

И така няма еднозначен отговор кое да изберете. Предлагането и възможностите, които имаме, са огромни, така че най-добре е да се консултирате с нашите специалисти, за да обсъдим всички аспекти на проекта ви и да препоръчаме това, което ще отговори на изискванията ви и ще внесе уют, естетика и сигурност.


Радваме се да споделим с нашите клиенти, че в желанието ни да ви предлагаме не само висококачествени продукти и отлично обслужване, но и максимално удобство и иновативност, интегрирахме „Вземи сега, плати по-късно“ метода на плащане на NewPay.

прочети още

Светът около нас е изграден от най-различни материали, които не забелязваме, дори не си даваме сметка за тяхното съществуване, още по-малко вникваме в техните качества и характеристики. Да, знаем, че секцията ни е направена от дърво, че шкафовете в кухнята са от дървени плоскости, че казанчетата са пластмасови или керамични, но батерията в кухнята каква е? Хладилникът от какво е направен? Умивалникът на мивката? Фритюрникът? Печката? Парапетите на стълбището? Дръжките на шкафовете? Държачите на стъклените парапети в близкия МОЛ? Малко усилие би ни струвало, ако обърнем внимание на нещата около нас, да научим какви са вариантите, които индустрията предлага, за да изберем тези уреди, съоръжения, предмети около нас, независимо дали са от архитектурната среда или битово-ежедневната, така че да повишим тяхното качество и живот. Защото на всеки му е досадно през няколко месеца да сменя части или цели уреди, защото са ръждясали, не функционират по най-добрия начин и, най-общо казано, го разочароват. Освен това постоянна подмяна си е разход, който може да се избегне с малко познания и малко по-висока първоначална инвестиция.  Затова е важно да разберем повече за един от най-използваните и най-качествени материали, които използваме в архитектурата и бита: стоманата, както и какви са нейните предимства пред алуминия и др. метали, които намират приложение като алтернатива на стоманените елементи, уреди и т.н.

прочети още