Вече можете да плащате и с NewPay!

Вече можете да плащате и с NewPay!

10 ноември 2021

Какво е NewPay?

NewPay е метод за онлайн разплащания, който дава възможност на клиентите на онлайн магазините, интегрирани с него, да получат финансиране и да платят поръчката си за минути.

Защо да плащате с NewPay?

NewPay ви дава възможност след еднократна регистрация и одобрение да получите лимит до 400 лв., с който да заплащате поръчките си. Едно от големите предимства на този метод на плащане е, че одобрението е еднократно, което означава, че веднъж получили лимит, вие можете да го ползвате и връщате и да разполагате с него за всяка следваща покупка, без да се налага отново да минавате по досадни процеси на одобрение и изчакване.

Когато използвате този метод на плащане, вие поръчвате, а NewPay плаща поръчката ви. Вие имате 15 дни от изпращането на стоката, за да върнете сумата без никакво оскъпяване. В този период вие имате възможност да проверите стоката си на спокойствие, без да са блокирани ваши лични средства.

Можете да използвате NewPay за всякакви плащания в магазините, интегрирани с него, дори такива на ниска стойност, тъй като няма изискване за минимална стойност на поръчката.

 

 

 

 

 

 

Как да ползвате NewPay?

1.Изберете продуктите, които искате да поръчате

2.Попълнете данните за доставка

3.Изберете начин на плащане NewPay

4.Ще бъдете препратени към newpay.bg. Ако имате профил, трябва да влезете в него. Ако нямате, изберете „Искам да създам нов профил“ и следвайте стъпките

5.За да се калкулира лимита ви, трябва да направите верификация на самоличността ви, като снимате лицето и гърба на личната си карта и си направите селфи. Целият процес би трябвало да ви отнеме не повече от 5 минути.

6.Готово! Можете да видите за какъв лимит сте одобрени и да потвърдите плащането, след което ще бъдете върнати обратно на сайта ни.

 

 

Плащането на всяка следваща поръчка, след първата, ще ви отнема секунди, защото веднъж верифицирани и получили своя лимит, трябва само да изберете този начин на плащане, да влезете в профила си и да потвърдите плащането на поръчката си. Да плащате онлайн вече е толкова лесно и бързо!


А защо не и двете? Ние от “Рейлингс” ЕООД приемаме нашите клиенти за партньори и приятели, така че предлагаме индивидуални решения, съобразени със специфика, бюджет, естетическо усещане, а нашия професионализъм - гарантира качеството, така че да се чувствате удовлетворени. Парапетите са неделима част от интериора на всяка сграда, затова е нужно да се прецени какво точно искаме, как ще се впише във вътрешния дизайн на сградата, така че да създават неповторимо чувство на уют, красота, функционалност и уникалност. Тези предпоставки е добре да се вземат предвид преди избора на парапет, без да търсим компромис в цената за сметка на качеството. Нашите специалисти ще ви посъветват и обсъдят всички аспекти с вас, така че да вземете най-удачното решение.

прочети още

Светът около нас е изграден от най-различни материали, които не забелязваме, дори не си даваме сметка за тяхното съществуване, още по-малко вникваме в техните качества и характеристики. Да, знаем, че секцията ни е направена от дърво, че шкафовете в кухнята са от дървени плоскости, че казанчетата са пластмасови или керамични, но батерията в кухнята каква е? Хладилникът от какво е направен? Умивалникът на мивката? Фритюрникът? Печката? Парапетите на стълбището? Дръжките на шкафовете? Държачите на стъклените парапети в близкия МОЛ? Малко усилие би ни струвало, ако обърнем внимание на нещата около нас, да научим какви са вариантите, които индустрията предлага, за да изберем тези уреди, съоръжения, предмети около нас, независимо дали са от архитектурната среда или битово-ежедневната, така че да повишим тяхното качество и живот. Защото на всеки му е досадно през няколко месеца да сменя части или цели уреди, защото са ръждясали, не функционират по най-добрия начин и, най-общо казано, го разочароват. Освен това постоянна подмяна си е разход, който може да се избегне с малко познания и малко по-висока първоначална инвестиция.  Затова е важно да разберем повече за един от най-използваните и най-качествени материали, които използваме в архитектурата и бита: стоманата, както и какви са нейните предимства пред алуминия и др. метали, които намират приложение като алтернатива на стоманените елементи, уреди и т.н.

прочети още