ПАРАПЕТИТЕ - КАЧЕСТВО и/или ЦЕНА

ПАРАПЕТИТЕ - КАЧЕСТВО и/или ЦЕНА

Независимо от вида парапети, които изберете, ние гарантираме висококачествено обслужване, сигурност и естетика. При нас, можете да избирате от: 

Стоманени парапети - изключително бюджетен вариант, които може да се използва във всеки тип строителство или архитектурна среда. Характеризират се с лесна обработка и здравина, но не трябва да забравяте, че имат нужда от допълнителни грижи, за да се гарантира якостта и издръжливостта - грундиране, боядисване, прахово боядисване или поцинковане, за да се избегне вероятността от появата на корозия. Тази обработка е нужно да се прави периодично, а нашият професионален екип е насреща. 

Алуминиевите парапети са идеално и бюджетно решение, тъй като се изработват от готови елементи, профили, защитна покривка, която гарантира, че материалът няма да оксидира. Достъпността им е обусловена от това, че детайлите не са скъпи, а алуминият е мек метал, който може да се обработва лесно. При избора си на този вид парапет е важно да имате предвид, че детайлите се драскат и деформират лесно. Това определя и фактът, че в Западна Европа почти не се използват за обществени и жилищни сгради.

Иноксовите и стъклените парапети са изключително разпространени и предпочитани в Западна Европа и САЩ. Неръждаемите парапети се характеризират със здравина, жилавост, устойчивост във времето, възможност за индивидуални проекти, въпреки по-трудната обработка, което пък гарантира отпечатък от вашия собствен стил и естетично чувство върху дома или обществена сграда. Предлагат се мат, сатениран и огледало. Можете да се свържете с нас, за да ви препоръчваме този вариант, който ще отговаря максимално на изискванията ви. 

Стъклените  парапети  са най-луксозните и качествени парапети, които внасят неповторима естетика в дома или сградата. Основата при тях е стъклото, а заглавните части могат да са алуминиеви или иноксови. Основните им предимства са това, че са естетични, красиви, здрави и модерни, създават усещане за уют, простор, изтънченост, а освен това могат да бъдат изработени по изцяло ваш дизайн. Приложение намират в интериорния и екстериорния дизайн - стълбища, площадки, тераси, веранди и др. Качественото им изпълнение и монтиране е грижа на “Рейлингс” ЕООД. 

И така няма еднозначен отговор кое да изберете. Предлагането и възможностите, които имаме, са огромни, така че най-добре е да се консултирате с нашите специалисти, за да обсъдим всички аспекти на проекта ви и да препоръчаме това, което ще отговори на изискванията ви и ще внесе уют, естетика и сигурност.