Радваме се да споделим с нашите клиенти, че в желанието ни да ви предлагаме не само висококачествени продукти и отлично обслужване, но и максимално удобство и иновативност, интегрирахме „Вземи сега, плати по-късно“ метода на плащане на NewPay.

прочети още

А защо не и двете? Ние от “Рейлингс” ЕООД приемаме нашите клиенти за партньори и приятели, така че предлагаме индивидуални решения, съобразени със специфика, бюджет, естетическо усещане, а нашия професионализъм - гарантира качеството, така че да се чувствате удовлетворени. Парапетите са неделима част от интериора на всяка сграда, затова е нужно да се прецени какво точно искаме, как ще се впише във вътрешния дизайн на сградата, така че да създават неповторимо чувство на уют, красота, функционалност и уникалност. Тези предпоставки е добре да се вземат предвид преди избора на парапет, без да търсим компромис в цената за сметка на качеството. Нашите специалисти ще ви посъветват и обсъдят всички аспекти с вас, така че да вземете най-удачното решение.

прочети още

Светът около нас е изграден от най-различни материали, които не забелязваме, дори не си даваме сметка за тяхното съществуване, още по-малко вникваме в техните качества и характеристики. Да, знаем, че секцията ни е направена от дърво, че шкафовете в кухнята са от дървени плоскости, че казанчетата са пластмасови или керамични, но батерията в кухнята каква е? Хладилникът от какво е направен? Умивалникът на мивката? Фритюрникът? Печката? Парапетите на стълбището? Дръжките на шкафовете? Държачите на стъклените парапети в близкия МОЛ? Малко усилие би ни струвало, ако обърнем внимание на нещата около нас, да научим какви са вариантите, които индустрията предлага, за да изберем тези уреди, съоръжения, предмети около нас, независимо дали са от архитектурната среда или битово-ежедневната, така че да повишим тяхното качество и живот. Защото на всеки му е досадно през няколко месеца да сменя части или цели уреди, защото са ръждясали, не функционират по най-добрия начин и, най-общо казано, го разочароват. Освен това постоянна подмяна си е разход, който може да се избегне с малко познания и малко по-висока първоначална инвестиция.  Затова е важно да разберем повече за един от най-използваните и най-качествени материали, които използваме в архитектурата и бита: стоманата, както и какви са нейните предимства пред алуминия и др. метали, които намират приложение като алтернатива на стоманените елементи, уреди и т.н.

прочети още